ερ4

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

ερ4

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ »CUT OFF LOW»

Έλληνες μετεωρολόγοι προειδοποιούν για το φαινόμενο ψυχρής λίμνης »CUT OFF LOW» το οποίο τα επόμενα 24ωρα θα δώσει ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ψυχρές αέριες μάζες στις μέσες στάθμες της ατμόσφαιρας θα συναντήσουν το Σαββατοκύριακο πάνω από την Ελλάδα τις θερμές αέριες μάζες και θα δώσουν ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα με χαλάζι, θυελλώδεις ανέμους και κεραυνούς.  
Το φαινόμενο της λίμνης αυτής, δηλαδή »LAKE EFFECT» μεταφρασμένο ακριβώς στα Αγγλικά, ή όπως υπογραμμίζουν ορθός Έλληνες μετεωρολόγοι και »CUT OFF LOW», θα δώσει ιδιαίτερα έντονες βροχοπτώσεις και κεραυνούς σε τμήματα του Ιονίου, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Τέλος η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Το φαινόμενο »Lake Effect» δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το φαινόμενο »Lake Effect Snow» που συναντάμε μόνο το χειμώνα. Η διάρκεια του φαινόμενου θα είναι για 4-5 μέρες δηλαδή θα κρατήσει περίπου από τους 25 ως και τις 30 Ιουνίου…

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Το allspicynews.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.