2224-3-pagomeni-kolasi-by-mageirissa

Παγωμένη κόλαση!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ μαργαρίνη
  • 2 κουβερτούρες
  • 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
  • 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
  • 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  • 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα

 

για τη σαντιγύ

  • 1 morfat κονσέρβα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 βανίλια 

    Πώς το κάνουμε:

    Βήμα 1

    1) Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.
    Βήμα 2

    2) Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
    Βήμα 3

    3) Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
    Βήμα 4

    4) Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
    Βήμα 5

    5) Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
    Βήμα 6

    6) και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.
loading...