“Oρκίζομαι στα κόκκαλα του αδερφού μου ότι δεν θα ησυχάσω μέχρι να…” – Συγκλονίζει ο αδερφός του 50χρονου Βασίλη Νάστου που βρήκε τραγικό θάνατο στη Νέα Πέραμο [video]

loading...

«Ρίχνω την ευθύνη στους ανθρώπους που έκαναν αυτά τα έργα και ορκίζομαι στα κόκκαλα του αδερφού μου ότι δεν θα ησυχάσω μέχρι να…
βρεθεί η εκδίκηση γι’ αυτό που έκαναν».

Στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live μίλησε ο αδερφός του 50χρονου Βασίλη Νάστου που βρήκε τραγικό θάνατο στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Νέα Πέραμο.

«Ήρθα από τη Γερμανία για να βγάλω τον αδερφό μου από το σπίτι. Δεν μπορούσαν από χθες να τον βγάλουν γιατί είχε νερά από το ρέμα που κατέβαινε. Κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο πλήγμα με εμάς. Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου στη Γερμανία και πήρα την πρώτη πτήση για να έρθω. Ρίχνω την ευθύνη στους ανθρώπους που έκαναν αυτά τα έργα και ορκίζομαι στα κόκκαλα του αδερφού μου ότι δεν θα ησυχάσω μέχρι να βρεθεί η εκδίκηση γι’ αυτό που έκαναν», είπε με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός του αδικοχαμένου Βασίλη Νάστου.

Δείτε όλα όσα είπε    ΠΗΓΗ

loading...

Κοινωνικό μέρισμα: Τα «μυστικά» που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα – Έτσι θα πάρετε τα χρήματα

loading...

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέξουν τις παγίδες και τα «θολά» σημεία, που μπορεί να στερήσουν το Κοινωνικό Μέρισμα από πολλούς ανθρώπους…
Και μπορεί η συζήτηση και η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα να αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στη Δυτική Αττική, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (20/11/2017). Μάλιστα, την απόφαση για την αναβολή πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μετά από επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Βουλής, η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα, 20/11/2017. Συγκεκριμένα, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί έως τις 8 το βράδυ με την ψηφοφορία, καθώς το σχέδιο νόμου ακολουθεί κατεπείγουσα διαδικασία.

Τα βασικά σημεία του Κοινωνικού Μερίσματος

Το σίγουρο είναι ότι, για το Κοινωνικό Μέρισμα λαμβάνεται υπόψιν το οικογενειακό εισόδημα. Όμως ακίνητα και καταθέσεις μπορεί να στερήσουν τα χρήματα από ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Δηλαδή υπάρχουν νοικοκυριά που μπορεί να κληρονόμησαν ή να απέκτησαν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένης περιόδου της ζωής τους, σπίτια ή κινητές ιδιοκτησίες, που όμως σήμερα δεν μπορούν να συντηρήσουν αφού δεν έχουν δηλαδή καθόλου χρήματα, είτε γιατί δεν έχουν δουλειά, είτε γιατί είναι συνταξιούχοι που έχουν υποστεί απανωτές μειώσεις στις συντάξεις τους.

Προσοχή: Όποιος διαθέτει ακίνητη περιουσία αξίας άνω των 180.000 ευρώ, τότε δεν θα λάβει το Κοινωνικό Μέρισμα.

Πώς θα διανεμηθεί το Κοινωνικό Μέρισμα

Το ποσό του κοινωνικού μερίσματος θα διανεμηθεί με τη μορφή μιας εφάπαξ έκτακτης εισοδηματικής ενίσχυσης σε άγαμους φορολογούμενους, έγγαμους χωρίς παιδιά και οικογένειες με παιδιά, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, κατά πάσα πιθανότητα γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη. Προσοχή: Δεν πρέπει να γίνει μπέρδεμα αυτού του βοηθήματος με τα αναδρομικά που θα πάρουν οι συνταξιούχοι λόγω της παράνομης παρακράτησης των εισφορών. Το ποσό του βοηθήματος θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο, ενώ δεν θα προσμετράται στο συνολικό οικογενειακό εισόδημα των οικογενειών. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η ειδική πλατφόρμα, ώστε να ξεκινήσουν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις μέσω του Taxisnet.

«Θολό» σημείο: «Φιλοξενούμενοι»

Άγνωστο ακόμη, τι ακιρβώς θα γίνει με τους φιλοξενούμενους. Δηλαδή αν θα λάβουν ή όχι το βοήθημα.

Τι θα γίνει με τις καταθέσεις;

Ο υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι θα συμπεριληφθούν στα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι «το όριο θα είναι στις 9.000 ευρώ για ένα άτομο και θα αυξάνεται κατά 50% για οικογένεια χωρίς παιδιά και 25% για κάθε παιδί». Συγκεκριμένα, το όριο των τραπεζικών καταθέσεων θα προσαυξάνεται κατά 50% για κάθε ενήλικο μέλος της οικογένειας και κατά 25% για κάθε παιδί. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα υπάρξει και περιορισμός στη διανομή του μερίσματος σε σχέση με την αξία της ακίνητης περιουσίας.

Αυτό είναι το όριο των καταθέσεων:

Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 9.000 ευρώ

Ζευγάρι χωρίς παιδιά: 18.000 ευρώ

Ζευγάρι με δύο παιδιά: 27.000 ευρώ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Άγαμοι:

με ετήσιο εισόδημα έως 3.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 450 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 3.000 ευρώ έως 6.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 350 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 6.000 ευρώ έως 9.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 250 ευρώ

Έγγαμοι χωρίς παιδιά:

με ετήσιο εισόδημα έως 4.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 675 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 5.501 ευρώ έως 9.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 525 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 9.001 ευρώ έως 13.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 375 ευρώ

Έγγαμοι με ένα παιδί:

με ετήσιο εισόδημα έως 5.250 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 787,5 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 5.251 ευρώ έως 10.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 612,5 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 10.501 ευρώ έως 15.750 θα λάβουν μέρισμα 437,5 ευρώ

Έγγαμοι με δύο παιδιά:

με ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 900 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 6.001 ευρώ έως 12.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 700 ευρώ

με ετήσιο εισόδημα από 12.001 έως 18.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 500 ευρώ

ΠΗΓΗ

loading...

Περνάει δύσκολα η Ολυμπία Χοψονίδου για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης! (photo)

Πριν από δύο μήνες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, έγιναν για πέμπτη φορά γονείς. Οι δύο τους και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογένειας, υποδέχτηκαν το κοριτσάκι που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που σκότωσε 4 άτομα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου, αν και έχει κάνει πέντε γέννες, καταφέρνει να διατηρεί τις ιδανικές αναλογίες για εκείνην. Βέβαια, αυτό απαιτεί και κάποιες θυσίες, όπως για παράδειγμα η κατανάλωση υγιεινών τροφών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/11) από την Άντα Λεούση!

Το πρώην μοντέλο φαίνεται πως προσέχει τη διατροφή της κι αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Insta Story, το γεύμα που απήλαυσε. Πρόκειται για μια light σαλάτα με πράσινα λαχανικά και ρόδι.

Πηγή:peoplegreece

“Φως στο Τούνελ”: Θα “κόψει” την ανάσα η αποψινή εκπομπή!

Η αποψινή εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα σας «καθηλώσει» με τις εξελίξεις του.

Ανατροπές και ένοχα μυστικά στο φως… Θαμμένα στοιχεία που ξεθάβονται…

Τι ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» βασικός μάρτυρας και τι αποκαλύπτεται σήμερα που προκαλεί οργή και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου… Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα…

Tο «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται στον Alpha απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και σοκάρει…

Πηγή: anikolouli.gr

Μεγάλη ανάσα: Ποιοι θα πάρετε 450 ευρώ μέσα στις επόμενες ημέρες;

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 450 ευρώ από το Κοινωνικό Μέρισμα;

Με τις συντάξεις Δεκεμβρίου, που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 29 Νοεμβρίου, θα επιστραφούν σε πάνω από 1.100.000 συνταξιούχους τα ποσά που τους παρακρατήθηκαν παράνομα το διάστημα από 1/6/2012 έως 30/6/2016!

Συνολικά 315 εκατ. ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα θα δοθούν στους συνταξιούχους όλων των ασφαλιστικών ταμείων, στους οποίους παρακρατούνται λάθος εισφορές ασθενείς επί πλασματικού και όχι επί πραγματικού ποσού, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που σκότωσε 4 άτομα!

Οι επιστροφές σε 1.100.000 συνταξιούχους θα αφορούν το διάστημα από 1/1/2012 έως και 30/6/2016 και θα γίνουν έως εξής:

-Για καθαρές συντάξεις έως 700 εύρω δεν θα γίνουν επιστροφές γιατί δεν υπήρχαν μνημονικές κρατήσεις σε αυτή την κατηγορία των συνταξιούχων.

-Από καθαρές συντάξεις 700 έως 900 εύρω η επιστροφή θα είναι της τάξης των 100-150 ευρώ.

-Συνταξιούχος που λαμβάνει σύνταξη περί τα 1.100 ευρώ, θα έχει επιστροφή περίπου 240 ευρώ.

-Για σύνταξη περί τα 1.200 ευρώ, η επιστροφή θα είναι 370 ευρώ.

-Για σύνταξη περί τα 1.300 ευρώ, η επιστροφή θα είναι 450 ευρώ.

Από τα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας προκύπτει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η σύνταξη τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ποσό της επιστροφής με ευνοημένους τους συνταξιούχους των ΔΕΚΟ, τραπεζών, των πανεπιστημιακών και των δικαστών.

Πιο συγκεκριμένα, 110.000 υψηλοσυνταξιούχοι θα λάβουν επιστροφές ποσών από 600 ευρώ και πάνω, ενώ περίπου 1.100.000 συνταξιούχοι θα λάβουν πολύ μικρότερα ποσά, από 170 έως 590 ευρώ.

Όσοι λάμβαναν συντάξεις ύψους 1.100 ευρώ από Ταμεία ιδιωτικού τομέα (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ κ.ά.) δικαιούνται αναδρομικά 44 μηνών από τις διαφορές στις κρατήσεις ασθενείας 4% και 9 μηνών από τις διαφορές στις κρατήσεις ασθένειας με 6%.

Άρα θα τους επιστραφούν εισφορές ύψους 240 ευρώ. Συνταξιούχοι με ποσά ύψους 1.200 ευρώ θα λάβουν επιστροφή 370 ευρώ, ενώ με ποσά ύψους 1.300 ευρώ θα επιστραφεί ποσό 450 ευρώ.  ΠΗΓΗ

Συγκλονίζει η θεία αγνοούμενου στη Μάνδρα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο στον χείμαρρο και δεν έχουμε βρει το παιδί

Για τρίτη ημέρα οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματά τους και να σταθούν στα πόδια τους μετά την ασύλληπτη τραγωδία που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Βυθισμένοι στο πένθος οι συγγενείς των 16 θυμάτων, ενώ οι κοντινοί άνθρωποι των αγνοουμένων αγωνιούν για την τύχη των δικών τους που βρέθηκαν στο «μάτι» της θεομηνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/11) από την Άντα Λεούση!

«Ψάχνουμε απεγνωσμένα τον ανιψιό μου, τον Πέτρο Κολέτση. Όποιος γνωρίζει κάτι , όποιος έχει βρει κάτι να έρθει να μας το πει. Τον ψάχνουμε απεγνωσμένα. Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι 28 χρονών. Έφυγε από το σπίτι του την Πέμπτη γύρω στις 6.00 περίπου το πρωί», δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου.

«Ξεκίνησε από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια για να πάει στη Λιβαδειά για δουλειά . Ανέβαινε αυτό το δρόμο με το όχημά του και τον παρέσυρε ο χείμαρρος . Το αυτοκίνητο, η πινακίδα του αυτοκινήτου και η ταυτότητα του παιδιού έχουν βρεθεί. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει το παιδί ακόμα. Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε. Ο πατέρας του και η μάνα του έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους γιατί δεν έχουν άλλο παιδί», προσθέτει η κ.Πανωραία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που σκότωσε 4 άτομα!

Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου αγνοούμενου

Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του 28χρονου έφτασε φανερά σοκαρισμένος ο πατέρας του. Οι συγγενείς του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, λέγοντάς του ότι «Πέτρος θα γυρίσει, είναι καλά. Δεν θέλει να σε δει έτσι ο Πέτρος».

Πηγή: protothema.gr

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στον ΑΝΤ1! Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ (video)

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν ξανά!

Ο επίσημος λογαριασμός του ΑΝΤ1 στo Instagram δημοσίευσε το πρώτο trailer της εκπομπής και μας έκανε να ανυπμονούμε για την τηλεοπτική τους επιστροφή.

Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτάκι:

The boys are back in town…#staytuned #ant1tv 🙌🙌🙌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

ΠΗΓΗ

Τζένη Μπαλατσινού: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και μας εντυπωσίασε πολύ!

Για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών έχει μπει η Τζένη Μπαλατσινού.Η παρουσιάστρια στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και έσπευσε να μοιραστεί τις παρακάτω φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Είπαμε να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο νωρίς… μήπως και χιονίσει…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Όπως θα διαπιστώσετε, φέτος το δέντρο της Τζένης είναι πραγματικά… υπερπαραγωγή.

πηγή:fthis.gr

Η Πωλίνου Τριγωνίδου αποχώρησε από το Survival και εμείς χαρήκαμε για την γνωριμία! Υπερβολικά θα λέγαμε… (photos)

Μπορεί το Survival Secret να απέτυχε παταγωδώς, μπορεί να παραμένει στην καθημερινότητα του Epsilon χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, ωστόσο θα το ευχαριστήσουμε για την παρουσία της Πωλίνας Τριγωνίδου!

Της αθλήτριας βόλλεϊ (που δεν γνωρίζαμε είναι η αλήθεια) που ήρθε και μας έφτιαξε τα βράδια! Την διώξατε; Κλείσατε και τον “τάφο” σας!

Το Athensmagazine.gr σας φτιάξει το τριήμερο και σας επιβεβαιώνει ότι η Θεσσαλονίκη βγάζει ωραία κορίτσια! Πολύ ωραία κορίτσια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – βόμβα: Παραμένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρά την αποχώρησή του;

ΠΗΓΗ

Πανικός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τι συνέβη και την ξύπνησαν τα παιδιά της μέσα στη νύχτα; (video)

Η Ελένη Μενεγάκη καθυστέρησε λίγο και μόλις εισέβαλλε στο πλατό της εξήγησε τον λόγο της αργοπορίας!

Τι συνέβη όμως και την ξύπνησαν τα παιδιά της τα ξημερώματα;

«Παιδιά τι κίνηση έχει… Εάν δεν έχετε λόγο να βγείτε, καλά θα κάνετε να μείνετε μέσα»!

Και η παρουσιάστρια σχολίασε για την κακοκαιρία: «Πολλές αστραπές, κοιμόμουν και με ξύπνησαν τα παιδιά μου, τα μεγάλα μου παιδιά και μου είπαν «μαμά κοίτα τι γίνεται έξω, θα πάμε στο σχολείο αύριο;» και τους είπα «Ξεχάστε τα αυτά» και στις 7 το πρωί πήρα τηλέφωνο στο σχολείο και τους ρώτησα «υπάρχει σχολείο σήμερα;» και μου είπαν όχι

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες: Υπό καταρρακτώδη βροχή κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Γλέζος!

Το ακμαιότατο ηθικό και την αποφασιστικότητά του επέδειξε για άλλη μια φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ο κ. Γλέζος δεν πτοήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση όταν έφτασε στο χώρο του Πολυτεχνείου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο κράξιμο στο Twitter για το Nomads: Τα στημένα πλάνα, η «δηθενιά» της Μαντώ και η απογοήτευση για τον Ζαμπίδη!

Με υψωμένη τη γροθιά του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου παρά την βροχή που σάρωνε το κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση για την κακοκαιρία και από τον Τάσο Αρνιακό: Νέα επιδείνωση και κυκλώνας! – Δείτε σε ποιες περιοχές

Πηγή: protothema.gr

5 μεγάλοι μύθοι για την περίοδο της Χούντας! (photos)

Είναι πολλές οι φορές που έχουμε όλοι ακούσει για «τα καλά της Χούντας» της περιόδου 1967 -1974. «Ναι ήταν Χούντα, αλλά…», είναι η πρόταση που ξεκινούν μερικοί και επιχειρηματολογούν για κάτι που έγινε τότε και δεν γίνεται τώρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις. Όμως τα περισσότερα από αυτά είναι μύθοι. Όπως οι πέντε παρακάτω…

Η Χούντα δεν άφησε χρέος

Είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος μύθος απ’ όλους. Και είναι αυτός που δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Το 1967, το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 37,8 δισ. δραχμές, ενώ το 1973, είχε γιγαντωθεί στα 87 δισ. δραχμές, ενώ το 1974, όταν και τελικά έπεσε, το χρέος έφτανε τα 114 δισ., τριπλάσιο δηλαδή, έχοντας ανέβει στο 20,8% του ΑΕΠ. Εκτός αυτού, οι δαπάνες για την άμυνα και την δημόσια ασφάλεια υπερδιπλασιάστηκαν με τον πληθωρισμό να αυξάνεται συνεχώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άκυρο του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Μενεγάκη! Γιατί έριξε «Χ» στην παρουσιάστρια; Όλο το ρεπορτάζ…

Κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες (ή στα μπαλκόνια)

Το επιχείρημα αυτό, καταρρίπτεται εύκολα, με μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν και πριν από την Χούντα. Η εγκληματικότητα ήταν πολύ μικρή, όχι μόνο στα χρόνια της Χούντας αλλά από την δεκαετία του ’50 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Το να κοιμάσαι με ανοιχτές τις πόρτες δεν ήταν επίτευγμα της Χούντας αλλά συνηθιζόταν και πριν από αυτήν, αλλά και μετά.

Η ανεργία ήταν χαμηλή

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η ανεργία ήταν χαμηλή και στην περίοδο της Χούντας δεν ξεπέρασε το 6%. Όμως αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Η ανεργία ήταν χαμηλή κατά την περίοδο της Χούντας γιατί μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού, μετανάστευε στο εξωτερικό. Όπως γινόταν ήδη από το 1961 και μετά. Με την άνοδο της δικτατορίας, η μετανάστευση συνέχισε. Ήταν επόμενο η ανεργία να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Εκτός αυτού, οι Έλληνες μετανάστες έδιναν πολλές τονωτικές ενέσεις στην ελληνική οικονομία.

Έδωσαν ψωμί στον λαό

Για την ακρίβεια δεν έδωσαν ψωμί στο λαό, αλλά στα μεγάλα κεφάλαια και τους εφοπλιστές. Με τον νόμο 378/68, οι τελευταίοι απόκτησαν φορολογική ασυλία:

«Πλοία υπό ξένη σημαίαν πάσης κατηγορίας πρακτορευόμενα ή διαχειριζόμενα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπον (…) απαλλάσσονται του φόρου εισοδήματος, ως και παντός εν γένει τέλους, φόρου, δασμού, εισφοράς ή κρατήσεως, υφισταμένου ή επιβληθεισομένου εις το μέλλον διά το εισόδημα αυτών το κτώμενον εξ εργασιών μέσω ή διά των άνω εταιριών. Της αυτής φορολογικής απαλλαγής απολαύουσιν και οι πλοιοκτήται, εφοπλισταί ή οι καθ’ οιονδήποτε τρόπον εκμεταλλευόμενοι τα πλοία ταύτα μέσω ή διά των ως άνω εταιριών».

Εφόσον δεν πλήρωναν οι πλούσιοι εφοπλιστές φόρους, σε ποιους έπεφτε το επιπλέον βάρος; Οι φόροι που επιβάρυναν τα λαϊκά στρώματα ανέρχονταν στο 91% επί του συνόλου των φορολογικών εσόδων του καθεστώτος.

Δεν έβγαλαν λεφτά

Κι αυτό δεν ισχύει. Όχι μόνο νομοθέτησαν αύξηση των μισθών τους, αλλά το έκαναν και με παροιμιώδη ταχύτητα. Ο πρωθυπουργικός μισθός ανέβηκε από τις 23.600 δραχμές στις 45.000 δραχμές. Ομοίως αυξήθηκαν και οι αμοιβές υπουργών και υφυπουργών, από 22.400 σε 35.000 δραχμές μηνιαίως. Αν προσθέσεις και τις 1.000 δραχμές ημερησίως για τα «εκτός έδρας», τότε οι αμοιβές τους ήταν απίστευτα μεγάλες για την εποχή. Οι χουντικοί με λίγα λόγια, έζησαν πλουσιοπάροχα.   ΠΗΓΗ

Τέλος εποχής για το “Φως στο Τούνελ”! Τι θα συμβεί μετά από αρκετό καιρό;

Αλλαγή ώρας θα έχουμε από σήμερα για την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όσο πλησιάζουν οι γιορτές, ο Alpha θα προβάλλει κάθε Παρασκευή βράδυ ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Ως εκ τούτου, το “Φως στο Τούνελ” θα ξεκινάει στις 23:50. Η εκπομπή θα επανέλθει στην κανονική της ώρα (23:00), λογικά, με τη νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – βόμβα: Παραμένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρά την αποχώρησή του;

Τι θα δούμε απόψε το βράδυ

Ανατροπές και ένοχα μυστικά στο φως… Θαμμένα στοιχεία που ξεθάβονται…

Τι ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» βασικός μάρτυρας και τι αποκαλύπτεται σήμερα που προκαλεί οργή και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου… Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα…

Το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται στον Alpha απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και σοκάρει…  ΠΗΓΗ

Nomads – βόμβα: Παραμένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρά την αποχώρησή του;

Οικειοθελής αποχώρηση από το Nomads προβλέπεται να σκάει σα βόμβα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Μαντώ Γαστεράτου να φύγει από το παιχνίδι μετά τον άσχημο τραυματισμό που είχε στο γόνατό της.

«Μας άφησε ο Γρηγόρης να εννοηθεί ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι λόγω του γόνατού της και ότι δεν είναι καλά οι εξετάσεις, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αν θα μπορεί να φύγει ή μπορεί να μείνει. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση για την κακοκαιρία και από τον Τάσο Αρνιακό: Νέα επιδείνωση και κυκλώνας! – Δείτε σε ποιες περιοχές

Μετά από αυτή την δήλωση της Φαίης έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση να επιστρέψει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο παιχνίδι καθώς ήταν εκείνος που αποχώρησε τελευταίος… για να δούμε τι θα συμβεί!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η ομάδα του Πρωινού στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

Φτιάξτε μια φοβερή κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ και θα μας θυμηθείτε!

Μια εύκολη συνταγή για μια γευστική κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

Για την πίτα θα χρειαστείτε

4 κ.σ. ‏αλεύρι
8 κούπες ‏γάλα
1 φύλλο ‏σφολιάτας
4 κ.σ. ‏βούτυρο
‏Μοσχοκάρυδο
‏Πιπέρι
‏Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 ‏κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο νερό
‏Σουσάμι για πασπάλισμα

Για τη σάλτσα κιμά θα χρειαστείτε

1/2 κιλό ‏άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο από τη μηχανή μία φορά
2 κουτάκια ‏κονκασέ ντομάτα
1 μεγάλο ‏κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες ‏σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ‏έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ‏ξυλαράκι κανέλας
1 1/2 κ.γ. ‏θυμάρι
1 1/2 κ.γ. ‏ρίγανη
1 1/2 κοφτό κ.γ. ‏κύμινο
‏Αλάτι
‏Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για την πίτα

Ανοίγετε λίγο το φύλλο σφολιάτας ώστε να είναι πιο λεπτό και στη συνέχεια φτιάχνετε την μπεσαμέλ. Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύοντας με σύρμα.

Προσθέτετε σιγά σιγά χλιαρό το γάλα και όταν πήξει, κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε το τυρί, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

Ανακατεύετε τη σάλτσα κιμά με την μπεσαμέλ και ρίχνετε το μείγμα που κρύωσε στη σφολιάτα. Στη συνέχεια κλείνετε την πίτα από πάνω με το δεύτερο φύλλο.

Αλείφετε την πίτα με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζετε με σουσάμι. Ψήνετε στους 200 βαθμούς στο αερόθερμο για περίπου 35 με 40 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση για την κακοκαιρία και από τον Τάσο Αρνιακό: Νέα επιδείνωση και κυκλώνας! – Δείτε σε ποιες περιοχές

Για τη σάλτσα κιμά

Ζεσταίνετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το νερό σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ενώ ανακατεύετε συνέχεια να μη σβολιάσει ο κιμάς.

Συνεχίζετε να μαγειρεύετε τον κιμά μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 3 ακόμη λεπτά τον κιμά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άκυρο του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Μενεγάκη! Γιατί έριξε «Χ» στην παρουσιάστρια; Όλο το ρεπορτάζ…

Προσθέτετε την ντομάτα και τη ζάχαρη και μόλις πάρει η σάλτσα μία βράση προσθέτετε και το αλάτι.

Μισοσκεπάζετε με ένα καπάκι το τηγάνι και σιγοβράζετε τον κιμά για 45 λεπτά περίπου. Στο μέσο του χρόνου προσθέτετε και όλα τα άλλα υλικά.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σας αφορά: Σε ποιους δρόμους της Αττικής έχει διακοπεί η κυκλοφορία!

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί για μία ακόμα μέρα δρόμοι της Αθήνας και άλλων περιοχών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ στις 12:00 διακόπηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στις λεωφόρους Σαλαμίνας και Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, στη οδό Πειραιώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη λεωφόρο Σαλαμίνας, από την Ζωοδόχο Πηγή έως τη λ. Φανερωμένης και στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Πέραμα, από το ύψος ανώνυμης οδού στο ρεύμα προς Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση για την κακοκαιρία και από τον Τάσο Αρνιακό: Νέα επιδείνωση και κυκλώνας! – Δείτε σε ποιες περιοχές

Υπενθυμίζουμε ότι προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν δημιουργηθεί και στο Κερατσίνι όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Τα προβλήματα στην περιοχή είναι έντονα και είχαν ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν ακόμα και αυτοκίνητα.

Πηγή: iefimerida.gr

Η λεσβιακή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και προκάλεσε “εγκεφαλικά”!

Η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Πάυλου και της Μαρί Σαντάλ, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων με μια φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να φιλά στο στόμα την φίλη της , Έλα Ρίχαρτντς, στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στις πρώτες σειρές της πασαρέλας του Michael Kors στη Σαγκάη και η εμφάνισή της με ρούχο του σχεδιαστή δεν είναι αυτή που τελικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram βρέθηκε στο στόχαστρο των 120.000 followers της. Αρκετοί της επισήμαναν ότι δεν της ταιριάζει να είναι προκλητική και τη ρωτούσαν για ποιο λόγο ανέβασε μια τέτοια εικόνα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε λίγο μετά το τέλος της διοργάνωσης όπου συμμετείχε και η φίλη της.

Πηγή: e-radio.gr.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Προβλέψεις για το Παρασκευοσαββατοκύριακο έκανε η Άση Μπήλιου, που όπως είπε «δεν είναι και το καλύτερο του Νοεμβρίου».

Κυρίαρχη επιρροή είναι η νέα σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, που είναι σε ένα ζώδιο «σκοτεινό» και μας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τι λείπει από τη ζωή μας και μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, τι είναι αυτό που μας είναι άχρηστο – είτε είναι υλικό, είτε συναίσθημα – και πρέπει να το πετάξουμε από πάνω μας, γιατί πρέπει να κάνουμε χώρο για να έρθει το καινούργιο και να έχουμε τελικά περισσότερη ισορροπία και υγεία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα 24ωρη απεργία στο Μετρό! Πλήρωνε κόσμε

Είναι ένα ταξίδι σε ένα ζόρικο περιβάλλον, που όμως γίνεται για καλό

Επηρεάζει περισσότερα τα σταθερά ζώδια στις τελευταίες μοίρες του (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους).

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Ο κόσμος έτρεξε να πληρώσει ηλεκτρονικές κάρτες και το Μετρό ανακοίνωσε και νέα 24ωρη απεργία!

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς, καθώς το μεγαλύτερο σωματείο λειτουργίας του Μετρό κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του, κηρύσσοντας 24ωρη απεργία την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την βίλα από τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”; Πωλείται σε αστρονομική τιμή! (photos)

Τα μέλη του σωματείου αντιδρούν στην επικείμενη ένταξη των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών στην Ελληνική Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών, θυγατρική του λεγόμενου υπερταμείου. Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται θα κινηθούν κανονικά.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Θυμάστε την βίλα από τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”; Πωλείται σε αστρονομική τιμή! (photos)

Αν κάτι μας έχει μείνει στο μυαλό από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή ως Συλβή, αυτό είναι η υπερπολυτελέστατη βίλα την οποία το σενάριο ήθελε να ανήκει στον Αποστόλη Κουτρουμπά – κατά κόσμον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Πρόκειται για ένα σπίτι που πρωταγωνίστησε και στις δύο σεζόν προβολής της επιτυχημένης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου (2008 – 2009), με πολλές σκηνές να έχουν γυριστεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εσωτερικό της.

Η εντυπωσιακή βίλα των 650 τ.μ στο Κορωπί χτίστηκε το 2006, με τους συντελεστές της σειράς να είναι οι πρώτοι της «κάτοικοι», διαφημίζοντας τη στο έπακρο. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σπα, τεράστιο κήπο και πολλούς ακόμα χώρους που την κατέστησαν ιδανική για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που πέρασαν από τα Battles! (videos)

Για έναν περίεργο λόγο, όμως, εξακολουθεί να μένει απούλητη παρά το γεγονός πως αμέσως μετά το τέλος της σειράς βγήκε την αγορά. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το γεγονός πως την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν χρησιμοποιήθηκε και από την παραγωγή του Star Academy ως «σπίτι» των παικτών (!), ενώ τώρα έχει ξαναβγεί προς πώληση έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Η τιμή της; Μόλις 1.700.000 ευρώ, δηλαδή 2.615 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

ΥΓ. Μην περιμένετε να βρείτε μέσα σ’ αυτήν τον περίφημο κούρο που σόκαρε την τηλεοπτική Λένα λόγω του… μορίου του, καθώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος τον έχει τοποθετήσει στην είσοδο του γραφείου του!

Δείτε τη βίλα όπως ακριβώς θα την πάρει στα χέρια του ο αγοραστής της στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο κράξιμο στο Twitter για το Nomads: Τα στημένα πλάνα, η «δηθενιά» της Μαντώ και η απογοήτευση για τον Ζαμπίδη!

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Αργοπεθαίνει πασίγνωστος δολοφόνος! Το έγκλημα που είχε σοκάρει του πάντες

«Δεν θα ζήσει πολύ ακόμα». Αυτά ήταν τα λόγια προσώπου από το στενό συγγενικό περιβάλλον του διαβόητου δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον σε δημοσιογράφο του TMZ.

Ο Μάνσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bakerfield πριν από τρεις μέρες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φρουρούμενος από πέντε ένστολους.

Σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού ο 83χρονος φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες του στιγμές, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ώρα με την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Οι παίκτριες που έκαναν τον Πάνο Μουζουράκη να κλάψει! Η φόρτισή του στα battles! Ποια επέλεξε; (video)

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν νοσηλεύτηκε με αιμορραγία στο έντερο και κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση. Όμως οι γιατροί έκριναν ότι ήταν πολύ αδύναμος και τον έστειλαν πίσω στη φυλακή.

Ο Μάνσον βρίσκεται στη φυλακή περισσότερα από 45 χρόνια. Τη δεκαετία του 1960 συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Μάνσον», τα μέλη της οποίας έτρεφαν απόλυτη λατρεία προς το πρόσωπό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που πέρασαν από τα Battles! (videos)

Το καλοκαίρι του 1969 ζήτησε από τις νεαρότερες ακολούθους του να δολοφονήσουν επτά ανθρώπους. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του Ρoμάν Πολάνσκι που ήταν 8 μηνών έγκυος και μαχαιρώθηκε 16 φορές από τα μέλη της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

The Voice: Οι παίκτριες που έκαναν τον Πάνο Μουζουράκη να κλάψει! Η φόρτισή του στα battles! Ποια επέλεξε; (video)

Στο χτεσινό Voice είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη να ξεσπάει σε κλάματα!

Ο λόγος; Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια ενός battle που προβλήθηκε χτες έπρεπε να διαλέξει μία από τις δύο υποψήφιες παίκτριες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που πέρασαν από τα Battles! (videos)

Τα κορίτσια, είχαν ερμηνεύσει την «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου και είχαν όπως είναι φυσικό, φορτιστεί συναισθηματικά.

Ο ίδιος, ένιωσε την φόρτιση τους και βούρκωσε!

Δείτε το battle στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

Noel: Η γιορτινή διακόσμηση του μαγαζιού μας κάνει να νιώθουμε πως βρισκόμαστε μέσα σε ένα… παραμύθι!

Noël στα γαλλικά θα πει «Χριστούγεννα».

Ετσι, το μαγαζί της οδού Κολοκοτρώνη με το γιορτινό όνομα, κάθε χρόνο, μας μεταφέρει από νωρίς σε έναν ονειρικό, χριστουγεννιάτικο κόσμο.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, ήρθαν τα πρώτα «χιόνια».

Το Noël ντύθηκε με τα γιορτινά του και η στοά που αγαπούν οι Αθηναίοι μετατρέπεται σε ένα παραμυθένιο τόπο με καλικάντζαρους και κρύσταλλα, χιόνι, λουλούδια που αστράφτουν και γιορτινά χρώματα. Η επιμέλεια της διακόσμησης φέρει και αυτή τη φορά την υπογραφή της συνιδιοκτήτριας του Noel, Φανής Σπυριδάκη.

Το φετινό καλοκαίρι το Νοel μετατράπηκε σε όαση και η διακόσμησή του έμοιαζε με πίνακα ζωγραφικής.

Σε ένα σκηνικό με «ανθισμένες μανόλιες» και γιασεμιά, οι θαμώνες επέλεξαν γεύσεις από τον κατάλογο με έμπνευση από πίνακες της περιόδου της Αναγέννησης, του ρομαντισμού και του νεοκλασικισμού.

Τα φετινά Χριστούγεννα το μαγαζί γίνεται ένα παραμυθένιο δάσος ντυμένο με νιφάδες χιονιού.

Ενα γιορτινό ταξίδι ξεκινά στη στοά Κουρτάκη και σας περιμένει για γευστικά ταξίδια, με παιδική νοσταλγία.

Λευκά Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας, λοιπόν. Ενας ονειρικός, γιορτινός κόσμος σας περιμένει στην οδό Κολοκοτρώνη 59Β.

Πηγή: bovary.gr

The Voice: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που πέρασαν από τα Battles! (videos)

Η πρώτη μέρα των battles του The Voice 2017 ολοκληρώθηκε με 14 διαγωνιζόμενους να περνούν στην φάση των knockouts!

Η αλήθεια είναι ότι οι αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν οι τέσσερις coaches ήταν αρκετά δύσκολες, καθώς όλες οι φωνές ήταν εξαιρετικές.

Στην σημερινή βραδιά διαγωνίστηκαν 26 παίκτες, σε 13 ζευγάρια, και 14 από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα “κλέψιμο”.

Οι 14 πρώτοι παίκτες που συνεχίζουν στα knockouts: Κορίνα Ντιλενιάν, Γιώργος Ζιώρης, Κώστας Μπουγιώτης, Samir Al Belati, Μαρία Μοσκοφιάν, Μάρα Τζίμα, Γιάννης Κεσίδης, Παναγιώτης Ρεντετάκος (Μουζουράκης, steal), Ιουλία Καλλιμάνη, Φανή Ζωχιού, Γιάννης Μπέκας, Ντανιέλα Πούγκα, Μιχαέλα Θεοδώρου, Άγγελος Αλεπάκης.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της βραδιάς στο The Voice

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

ΘΛΙΨΗ | Έφυγε από τη ζωή ο … Καλό Ταξίδι

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης, Βαγγέλης Βαφείδης, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η θεατρική ομάδα «Θεατρική Απόπειρα» μέσα από τη σελίδα της στο facebook, που έγραψε χαρακτηριστικά: “Δάσκαλε, αυτά που τόσο απλόχερα μας δίδαξες να ξέρεις οτι κανένας μας δεν τα ξεχνάει.. θα τα κουβαλάμε μαζί μας πάντα εντός και εκτός σκηνής… Εσύ να συνεχίσεις να μας κοιτάς με αυτά τα υπέροχα μάτια σου και εμείς θα συνεχίσουμε να σε κάνουμε περήφανο.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Με αγάπη, τα θεατρικά παιδιά σου…”.

Η ανάρτηση της ομάδας Θεατρική Απόπειρα

Ακόμα, και ο γνωστός σκηνοθέτης Δημητρής Καρατζιάς θέλησε να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό του με μια ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ